Miért is dolgozom én?

Miért is dolgozom én?

Amikor meghoztam a döntést, hogy a megszerzett tudásom és rengeteg tapasztalásom eredményét megosztom másokkal olyan formában, ahogy azt én szeretném, csakis az vezérelt, hogy van mit adnom annak, aki kész azt befogadni.

Hosszú évekig csak gondolatban foglalkoztam kérdéssel, tervezgettem, elképzeltem. Majd egy napon arra ébredtem, hogy nem várhatok tovább, hiszen minden pillanat elvesztegetett idő azok számára, akik segítségre, támaszra, bátorításra, megerősítésre, iránymutatásra vágynak, de valahogy még nem kapták meg. 

Másfél év aktív munkája kellett ahhoz, hogy eljussak a megvilágosodásig: ez egyedül nem fog menni.

Mostanra egy szuper kis csapattal dolgozom, akik mindenre megtanítanak, szerveznek, terveznek, ötletelnek és kiviteleznek. Hihetetlen támaszom ők azokban a pillanatokban, amikor elbizonytalanodok.

Mert amikor az ember nyilvánosság elé áll, akkor vállalja a rengeteg örömet, bátorítást, gratulációt, amit kap. És vállalja ennek az ellenkezőjét. Hogy vannak krónikus megmondók, mindent jobban tudók és kritikusok. Az öröm, bátorítás, gratuláció csodás dolog! Én is ígyekszem ezt másoknak megadni. 

Tevékenységem során igyekszem mindig a legfrissebb szakmai információkat, irányelveket, ajánlásokat közvetíteni azok számára, akik erre fogékonyak. 

Ezeknek az elveknek a legtöbbjét nem lehet feketén vagy fehéren alkalmazni. Abban próbálok segíteni NEKED, hogy hogy tudjuk legjobban adaptálni a TE életedhez.

Az az ember szeretnék lenni, aki teljes szakmai tudásával bizalmasod, segítőd, támaszod, és aki megerősít téged kétségeid közepette. 

Elképesztő segítség és megnyugvás tud lenni,hogy van valaki, aki megerősít. Mire gondolok?

Például, amikor nem tudod, hogy milyen vizsgálatot vegyél meg a várandósságod alatt, mert fogalmad sincs, hogy melyik mire való.

Vagy szeretnél felkészülni a szülésre, kisbabád fogadására. 

Vagy nem szeretnél felesleges dolgokat megvásárolni, de nem tudod mire lesz igazán szükséged. 

Vagy amikor nem tudod miért sír a kisbabád? 

Elakadsz a hozzátáplálásban. 

Úgy érzed, hogy valami nem stimmel, de nem tudod pontosan kihez fordulj.

 

Sorolhatnám hosszasan, de a lényeg, hogy van megoldás.

A lehető legtöbb fórumon próbálok neked segíteni írásos és képi anyagokkal, így jelen vagyok Facebookon, Instagramon, Tik-Tokon és megtalálsz weboldalamon.

 

Nagyon várom, hogy találkozzunk, mert a legfontosabb, hogy te jól legyél!Szólj hozzá!